Over…

Image

 

… Oaktree Consultancy

OakTree Consultancy is op 8 september 2011 gestart met ondernemen en is gevestigd in het zuiden van Nederland (Beek Lb). Na jarenlange ervaring bij een grote system integrator was het dan tijd om de stap tot (part-time) zelfstandige te zetten.

Naast het aanbieden van diensten aan het MKB en de non-profit sector, zijn we per december 2011 gestart met het aanbieden van producten in de web-design en beheer. Voor een overzicht van opdrachten kunt u terecht in ons portofolio.

Gegevens Oaktree Consultancy:

Oaktree Consultancy

E  via het contactformulier
M  +31 (0)6 25533422
 53505948
B  NL001813186B97

… wie is..

Oaktree Consultancy is opgericht door P. Eijkenboom. Hij is momenteel ook de drijvende kracht achter Oaktree Consultancy.
Meer informatie

- LinkedIn 

… Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina’s van OakTree Consultancy. 
Door de webpagina’s te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring

Meer over onze privacy statement

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. OakTree Consultancy (of haar vertegenwoordiging) aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij OakTree Consultancy of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan OakTree Consultancy. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande (schriftelijke) toestemming door OakTree Consultancy.
Indien u beeldmateriaal of teksten aantreft waarop U meent dat Uw auteursrecht ligt, kunt U contact opnemen (via het contactformulier) en verwijderen wij of passen wij de content aan conform wetgeving in deze.

… Dank aan

Deze website is mede tot stand gekomen dankzij de volgende personen en/of organisaties:
– WordPress
– Spicepress

Speciale dank gaat uit naar Mariëlle, Tess en Eva !

Mogelijk gemaakt door WordPress | Theme: Chilly door SpiceThemes